Aquest cap de setmana 30 i 1 de maig en Lleida al GP i a Terrassa, s’ha celebrat la 3a jornada de lliga catalana on el fort vent ha estat com a protagonista. En la jornada de dissabte al matí en el GP de Lleida, propicia fluixes marques, JR. Bastides és 9è en sènior amb 529 punts. Adriana Pla en categoria junior/sènior acaba 9a amb 463. En les eliminatòries li toca tirar amb Elder, arquera basca, que s’imposa 6/0 per la categoria absoluta. Resultats 3 jornada. Fotos.

En Terrassa, amb fort vent en les primeres 36 fletxes els olesans estan competitius en categoria sènior,  Salvador Adrian aconseguia 520, Hèctor Garcia pateix el for vent i obté 409. La femenina Lourdes Barba va saber controlar la climatologia i suma 408 punts. En categoria màster, Josep Lluís Amador treu profit a la matinal de Terrassa i aconseguir sumar 567 punts. En cadet, Bran Rodríguez 471. Categoria aleví Roc Rubio 509. En benjamí, Leire Garcia torna a sumar 335 punts. Ona Rubio ratifica la bona marca personal 315 punts i Iria Garcia trenca la barrera dels 300 punts i aconsegueix marca personal 301 punts. En categoria dels més petits Unai Garcia 127 punts.