OBERTES LES INSCRIPCIONS PER LA 4a TIRADA MIXTA PER PARELLES  2016 

12 DE JUNY 2016 A LES 9:00h CONCENTRACIÓ.

PREU INSCRIPCIÓ 15€ PER ESPORTISTA.

REGLAMENT 4a TIRADA MIXTA TIR ARC OLESA I INSCRIPCIONS:

• Aquesta tirada mixta solament participarà la divisió de recorbat, serà tirada open i els participants hauran de ser mínim categoria cadet. El preu de la tirada serà de 15 Euros. Edonaran trofeus a les tres primeres parelles classificades.

• Hauran 14 dianes amb un màxim d’arquer@s no superior a 56, 28 dones i 28 homes, sialgund’ells noarribésal seu màxim nombre de participants l’altre podrà ser superior a 28 sempre que no se superi els 56 arquers.

• La tirada tindrà una part de classificació que constarà de dues sèries de 30 fletxes en tandes de 6 fletxes en 4 minuts a una distància de 50 metres amb diana de 122 ctrs, es tirara de forma individual, amb 15 minuts de descans entre sèries. A continuació es formaran les parelles.

• La formació de parelles es farà segons la classificació individual una vegada acabada la fase de classificació. El tall de classificació ho marcarà l’última dona. Formaran parella el primer home classificat amb l’última dona i aixísuccessivament.

• Una vegada formades les parelles l’ordre final resultarà de sumar les puntuacions dels dos. En les eliminatòries les parelles tiraran al mateix temps 3 fletxescadascunen 2 minuts. En l’enfrontament de parelles guanyarà la primera parella que sumi 6 punts, es donarà 2 punts per tirada guanyada i 1 punt per empat.