Jornada propicia en la 4a Tirada Mixta per Parelles. Salvador Adrian i Lourdes Barba se proclamen campions. Fotos. Resultats

Al municipal de tir amb arc Agustí Valls se celebra la 4a edició Tirada Mixta per Parelles on Salvador Adrian i Lourdes Barba es proclamen campions a guanyar en la final a Aina i Jaume per 6-2.

La participació no amplia, motivada pel fort calendari de competicions on les arqueres femenines (que marquen el tall de la mateixa), no han pogut venir per altres compromisos i concentracions. Un dia perfecte pel tir amb arc destacar les arqueres locals de categoria aleví i infantil que han estat a un gran nivell com Aina, Júlia i Clara.
 

La competició ha estat en dues sèries de 5 tandes de sis fletxes que ha marcat la classificació general que en homes domina Salvador Adria amb 531 punts i Adriana Pla en dones amb 517. Les parelles han estat, 1r home i 2a dona formen la 1a parella i així successivament. Formades les parelles es fan fer dues tandes de sis fletxes que va donar als semifinalistes: Adrian/Barba enfront Aina/Jaume, Adriana/Galera i Júlia/Hèctor. La final la disputen: Adrian/Barba que s’imposen 6-2 a Aina/Jaume. La lluita pel bronze és per Adriana/Galera guanyen en una ajustada eliminatòria 6-4 a Júlia/Hèctor.