En Valladolid se celebra el 68 campionat d’Espanya absolut i 29è d’Arc Adaptat després de la fase de classificació Adriana Pla acaba entres les 9 millors esportistes nacionals després de sumar 530 punts i a les sèries 270/260. Resultats.

En categoria juniors després de ser eliminada per la representat madrilenya Adriana Martin  (l’espanyola que estarà en Rio als jocs olímpics) que ha esta bronze en junior i plata en sènior. La campiona junior ha estat Monica Galisteo. En sènior Adriana va caure amb la basca Mirene Etxebarria en un disputat 6/2 i finalitza 17a de la general. La campiona va ser la valenciana Nerea López que s’imposa Adriana Martín per 6-2. 
En Arc Adaptat el català Jesús Martínez (Matxacuxa) es proclama campió a ser el millor amb 540 punts (264/276). En arc compost, Jesús López (Badalona) aconsegueig la medalla de bronze mb 620 punts, darrere del gallec Guillermo i el castellà lleonès Fernando amb 674 i 648 punts respectivament.