Aquest cap de setmana s’ha celebrat l’última jornada de la Lliga Catalana de Sala a les línies de tir de Constantí i Torrefarrera destacant el rècord de Catalunya de sala obtingut per Basili Garcia amb la marca de 582 punts. Fotos. Resultats Constantí. Final Lliga.

Els olesans donen mostra del seu potencial en l’última jornada de lliga en sala aconseguint brillants marques i dominar les categories on participaven on Basili Garcia en arc compost, obté el rècord de Catalunya màster als sumar 582 punts (50 deus i 18 nous). En sénior masculí arc recorbat, Salvador Adrian aconseguia marca personal amb 547 punts. Altra destacada Adriana Pla que amb 536 punts domina les categories femenines. En infantil, Aina Pla dona la gran sorpresa assolint la millor marca amb 570 punts, molt a prop Júlia Galera que estrenava pales suma 564. També en categoria infantil Lucas Marne domina en masculí en sumar 560 punts i guanyar la lliga catalana. Roc Rubio torna a estar entre els millors aconseguint 556 punts. En categoria novell, Xavier Anguita torna a dominar la categoria i es proclama guanyador de la Lliga Catalana en sumar 574 punts, Luis Ramos 559 i es queda a 4 punts de la medalla de plata. José Daniel Rodriguez 500 punts i Alba González 507.
La resta d’arquers sènior: José Ant. Galera obté 494 punts i Hèctor Garcia 483. Lourdes Barba ha acusat l’absència d’entrenaments. Bran Rodríguez també ha estat per sota de les seves condicions i ha sabut superar el fluix inici per re encontrar-se amb el ritme de tir. Lucia Ramos molt regular Clara Soberbio i Ona Rubio 251. Els germans Leire i Unai Garcia aconseguien 266 i 146 punts, referent a Leire per sota del seu nivell a causa del canvi de material esportiu on estrenava pales noves. En arc N U, Marta Gimeno suma 247 punts i se situa entre les millors 6 arqueres de Catalunya en aquesta modalitat.