Aquest cap de setmana des de 17 al 19 de febrer a la ciutat de Pamplona s’ha celebrat el campionat d’Espanya cadet i menors amb representació catalana formada per 12 esportistes, entre ells, quatre de Tir Arc Olesa. Destacar la catalana Elia Canales de Tarragona, se proclama campiona d’Espanya cadet amb rècord absolut de Catalunya. Resultats. Fotos.

Destacar a Aina Pla  que es queden a les portes de ¼ de final, Aina no pot amb la balear Barakhova. En una base prèvia intensa les arqueres Tir Arc Olesa aconseguien arribar a 1/8 de final. Abans en la fase de classificació Aina Pla acaba 8a de la general amb 553 punts i a les sèries 272/281. En 1/16 de final guanya amb superioritat a la navarresa, Arantza per un clar 6/0. Roc Rubio una lesió d’esquena le priva d’estar més amunt i és 28è amb 521 punts, a 1/16 de final no poc amb l’andalús Agustín que s’imposa per 6/0. Catalunya amb tres olesans acaben 9es amb 1606 punts. En categoria cadet, Bran Rodríguez ha acusat l’esforç físic i finalitza 37è i es queda a les portes de passar el tall en sumar 472 punts, amb dues sèries regular 235/237.

La millor catalana la tarragonina Èlia Canales se proclama campiona d’Espanya al guanyar la final 6/0 a la basca Eider Vazques. Elia aconseguia ser la millor a la fase prèvia amb 561 punts amb rècords de Catalunya absoluta, junior i cadet.
En arc compost Isaac Marques dona la sorpresa i guanya al 2n favorit l’asturià Alvaro, després d’una fletxa de desempat amb 10 d’Isaac. Per la medalla de bronze Isaac perd davant l’andalús Cabello 140/138.
Altres catalans:. En nois Víctor Deldago obtenia 491 punts i Pablo Mercader 482. Alba Ortega 501 punts i Laura Pulles 457. Per equips en cadet Catalunya acaba 8a.