Aquest cap de setmana 18 i 19 de març al Castell de Montjuïc i a Pardinyes de Lleida s’ha celebrat la 2ª jornada de lliga catalana aire lliure i provincial de Barcelona,  destacar les 11 medalles pels representants Tir Arc Olesa, amb 5 titols de campions, 4 de plata i 2 de bronze. Fotos. Resultats i Lliga.

En categoria sènior destacar la millor marca personal de Salvador Adrian que trenca la barrera dels 600 punts en sumar 609 punts i dominar la categoria en la jornada.  10è Hèctor Galera amb 447 punts. Lourdes Barba és la campiona en sumar 463 punts i se situa al 2n lloca de la lliga. En veterans: Josep Lluís Amador obté la medalla de bronze realitzant marca personal amb 583 punts i domina la lliga i Luis Ramos 6a amb 492 punts. Categoria júnior, Adriana Pla 2a classificada amb 538 punts i al fron de la lliga catalana. En cadet Bran Rodríguez medalla de bronze a ser 3r classificat amb 543 puntscmarca personal en la jornada i 3r a la lliga ,  i el debutant a la categoria Lucas Marne aconseguia el 5é (lloc) amb 498 punts. A categoria infantil domini olesà medalla de plata per Aina Pla 591. En Lleida participa Clara Soberbio que obté marca personal amb 593 punts. En nois, Roc Rubio en suma 487 domina la lliga catalana. En alevins: les noies Lucia Ramos campiona amb 638 punts, Paula Jiménez obté la de plata 611 punts i en la lliga catalana son 2a i 3a,  Iria Garcia, en la nova categoria, assolia 495 punts. En benjamí campiona Leire Garcia 348 punts i Ona Rubio 317 punts amb marca personal, totes dues dominen la lliga catalana i categories dels més petits, Unai Garcia medalla de plata amb 237.