Brillant participació d’Aina Pla en la 1a jornada de lliga nacional de menors  celebrada aquest cap de semana 22 i 23 d’abril a Madrid on aconsegueix pujar al podi en vencer  a l’andalusa Guzmán per un ajustat 6-5. Aina Pla aconseguia en la fase de classificació acabar 7a amb 595 punts. Resultats. Fotos.

A les rondes d’eliminatòries passa per bye a 1/4 de final i s’imposa a la lionesa i favorita Jimena Blàzquez per un ajustat 6/4. En semifinals no pot davant la madrilenya Vilchez que guanya en una eliminatòria molt disputada 6/5. Per la lluita al 3r lloc, Aina imposa a Guzmán aconseguint la nostra arquera la medalla de bronze.
Per altra banda els nostres esportistes de categoria cadet masculí Bran Rodríguez es queda a tant sol 4 punts de les eliminatòries en sumar 536 punts i Júlia Galera en menors, no troba les bones sensacions i cau eliminada a 1/8 de final davant la navarresa Arrizurieta per 2/6.
També destacar a la tarragonina Èlia Canales en categoria cadet, que arriba a la final on la madrilenya Sandra Nieva guanya per 6/4. La resta de catalans en cadet femení Maria Pitarch és 9a amb 577 punts Alba Ortega 17a amb 551 punts. En masculí Pablo Mercader 17è amb 569 punts.

D’altra banda, al provincial de Barcelona d’arc NU, Marta Gimeno es medalla de plata al sumar 231 punts, 16 més que a la primera tirada de lliga.