Aina Pla arquera de Tir Arc Olesa és proclama campiona en la 2a jornada de lliga nacional per cadets i menors que s’ha celebrat en Madrid on Aina Pla ha estat la millor catalana arribant a la final que va estar molt centrada i domina a la balear Niura Barakhova amb un clar resultat de 6/0 i se proclama campiona. Resultats. Fotos.

Aina Pla mostra a Madrid la seva evolució després de deixar enrere a la millor arquera l’andalusa Leire Fernández que s’imposa Aina amb una fletxa de desempat, un 10 d’Aina per un 9 Leire. En semifinal Rocio, altra andalusa en el seu camí, una ajustada eliminatòria dona el resultat 6/4 per la nostra representat arribant a la gran final.  En categoria cadet també destacar a Bran Rodríguez que se situa entre els 17 millors en sumar 556 punts i tot caure en les eliminatòries de 1/16 de final amb un dels favorits el balear Denis Cristea.

La resta de catalans presents destacar en individual categoria cadet femení la millor hi ha estat Maria Pitarch que perd la medalla de bronze per 6/0. Per equips, Catalunya 3a en cadet mixtes amb Elia Canales i Pablo Mercader i en individuals  Elia Canales cau eliminada en 1/8 de final i Alba Ortega en 1/16. Pablo Mercader no pot davant Fernández de Castella i Lleó que s’imposa 6/0.