En el municipal Agustí Valls de tir amb arc, se celebra la 3a jornada de Lliga Local Trofeu Joan Gil que destaca el rècord del camp aconseguit per Marcel Temporal en arc compost, les bones marques aconseguides a pesar de la forta calor que ens ha visitat al llarg de la jornada. Resultats. Fotos.

En arc recorbat sènior la femenina Lourdes Barba  aconseguai 485 punts i en masculí  Hèctor Garcia suma 480 punts. En junior, Adriana Pla en la bona línea ascendent obté 553 punts. Categoria Veterà Luis Ramos 482 i en categoria cadet Bran Rodríguez  mostrant el seu potencial  suma 553 punts. En infantil Roc Rubio 459. En alevins femenina Lucia Ramos domina amb 637 punts. Leire Garcia que debuta a la distancia està molt centrada amb 573. També a distàncies de 18 metre, Ona Rubio debutava amb 547 punts. I a la categoria dels més petits Unai Garcia obté 182 punts.