La climatologia com protagonista en tota la jornada de divendres amb forta pluja propicia marques fluixes on cal destacar l’enfrontament a 1/32 de final entre les olesanes Adriana Pla i Lourdes Barba en una eliminatòria molt competida que després del 4/4 Adriana guanya el set decisiu i passa a 1/16 de final davant la valenciana Nerea (nova campiona d’Espanya) domina la ronda per 6/0 i elimina a la nostra representant. Resultats. Fotos.

Al campionat per autonomies Catalunya l’equip femení format per: PilarFarre, Lourdes Barca i Adriana Pla cauen derrotade amb Balears 6/0. En homes: M.Àngel Pifarre/Arnau Peña i Jesús Martínez també cauen devant Galicia 6/0. En mixta: Pifarré i Pili de nou Galicia al camí de Catalunya i  altre 6/0 deisen fora de semininals als catalans. En junior: Arnau/Adriana/Elena s’enfrontan a Balears.