Motivació, il·lusió, treball, confiança i gaudir del tir amb arc, son entre altres, els valors de Tir Arc Olesa en el primer entrenament després de les merescudes vacances. La presidenta Gemma Cases, va demanar un aplaudiment pels esportistes del club que van tenir brillants competicions naionals i internacionsl com a: Julia Galera, -campiona d’Espanya Infantil-, Aina Pla 3a al ranking nacional, a Marta Gimeno -2a campionat d’Espanya i tot no estar present a Cristina González -doble campiona d’Espanya i Catalunya de camp- i 14a a l’europeu d’Eslovènia. amb els entrenadors: Antonio Vazquez,  Basili Garcia i Josep Lluís Amador. A treballar fort per aconseguir els objectius.  L’entrenador Antonio Vázquez va dir que treballarà amb el grup de tècnis per millorar les vostres condicions tècniques i va demanar als esportistes que si teniu dubtes la comuniqueu i entre tots us farem gaduir del nostre esport.