Aquesta tarda divendres 15 setembre a 17 hores, recepció a l’ajuntament d’Olesa on Pilar Puimedon, alcaldessa i Jordi Martínez, regidor d’esports, rebren a la sala de juntes de govern a les campiones que participen al campionat d’Espanya en Valdoviño, Júlia Galera, campiona d’Espanya, Aina Pla, 3a al ranquing nacional, Clara Soberbio i Bran Rodiguez, que no ha pogut assistir. Fotos.

Tant Pilar Puimedón com Jordi Martínez han parlat amb els pares i directius de Tir Arc Olesa, el vicepresident  Josep Galera i Carlos Pla, com el secretari JL. Amador. Puimedón i Martínez, han estat molt interessats per saber de les esportistes les vivències viscudes en tot un campionat d’Espanya. Com és el treball dur i diari d’entrenamnets, perquè el tir amb arc i no altres esports. Ha esta una recepció molt familiar, amena, oberta i senzilla, que amb la foto de familia de les campiones tanca l’acte que l’alcaldessa espera repetir i les convides a seguir treballant amb moltes motivaccions.