Aquest diumenge 24 de setembre al municipal de tir amb arc amb la 5a jornada finalitza la Lliga Local 2017 amb la proclamació dels campions i campiones. Destacar el minut de silenci a la memòria del soci i arquers Maximo Salamanca que ens ha deixat fa uns dies. El trofeu Joan Gil, ha estat aconseguit per l’esportista amb de més projecció en la temporada, ha sigut per Aina Pla. Trofeu Agustí Valls a la trajectòria esportiva a Basili Garcia. Fotos. Resultats. Fotos Gemma-Ruben.

En sèniors femení el podi ha estat: Adriana Pla guanyadora, Lourdes Barba i Gemma Cases 2a i 3a. En masculí Hèctor Garcia . En veterans Luis Ramos guanyador, Jose Anto. Siguero i Jordi Olivella. Categoria cadet Bran Rodríguez i Lucas Marne. Categoria infantil: Clara Soberbio, Aina Pla i Júlia Galera, en masculí Roc Rubio. A la categoria aleví: Lucia Ramos ha sigut la guanyadora, seguida de Leire Garcia i Iria Garcia, 4r lloc Paula Jimenez. En benjamí Ona Rubio domina i el més petit Unai Garcia és el guanyador. En arc N U, Marta Gimeno és la guanyadora seguit de Pablo Quiros. Es van lliurar diplomes als nens concursites que han assolit totes les proves per incorporar-se a l’escola: Nerea Ruiz, als germans Pablo i Daniel Espes i a Iker Martos. Amb aquest final de Lliga Local tan sols queda el proper cap de setmana amb el Ciutat de Lleida l’última tirada d’aire lliure.