Adriana Pla, finalista en l’Open Ciutat de Lleida davant Mirene Etxebarria que s’ha celebrat aquest cap de setmana 1 d’octubre que el club Pardinyes que organitza el tradicional trofeu de Lleida que ha tingut la participació de 97 esportistes, destacant les victòries de Pla en júnior, Leire i Unai Garcia en les seves categories. Resultats. Fotos.

A les elimintòries Open, en la gran final davant Mirene Etxebarria ha esta molt ajustada que després de l’empat a 4, Mirene s’imposa al final 4-6 i aconseguint ser la campiona. Adriana a donat mostra de que el treball esta en la bona linea. Pla va dominar a 1/4 de final per un ajustat 6-5 davant d Granger. En semifinal lluita amb Sanchez amb victòria clara 6-2.

En la fase prèvia Adriana, participa al FITA 1440 aconseguint sumar 1160 punts i assolir en les quatre distàncies de 70/60/50/30 metres superar la marca personal. En categoria aleví, Leire Garcia domina amb marca personal en sumar 617 punts i 2a Lucia Ramos. El més petit Unai Garcia suma 478 punts també marca personal.