Aquest diumenge 8 d’octubre al Castell de Montjuïc s’ha celebrat IV Copa Barcelona Femenina – XXVI Trofeu Mercè Esportiva que les noies de Tir Arc Olesa aconseguien 6 títols de campiones i un tercer lloc. Resultats. Fotos.

Millor no ha pogut ser, 6 títols de campiones per la representació de les arqueres Tir Arc Olesa que en Castell de Montjuïc deixen mostra del seu potencial. Domini a la categoria sènior que Lourdes Barba guanya aconseguint a les distàncies de 50 i 30 metres un total 582 punts. En categoria júnior, Adriana Pla fa el propi amb 610 punts. En categoria Infantil guanya Aina Pla, tot i la difícil recuperació de l’operació i sumar 615 punts. Lucia Ramos domina en alevins amb 617 punts i Ainara Garcia és 4a amb 529 punts. En benjamins, Leire Garcia 674 al doble a 18 metres i en la categoria esquirol Clàudia Garcia és la millor amb 666 a 12 metres. En categoria sènior arc N U, Marta Gimeno que participa amb nou material i suma 305 punts i es queda a tant sol 8 punts de la guanyadora.