A Canovelles i Torrefarrera s’inicia la 1a jornada Lliga Catalana de Sala amb participació d’esportistes olesans han resultats brillants, destacant tres rècords de Catalunya: Lucia, Leire i Claudia i marques personals: Luis, Lucas, Ona i  el debutant Sergio. Participació en les dues línies de tir, prop de 250 esportistes. R.Lliga. Fotos.


En jornada de diumenge participen destacar al veterà Luis Ramos que domina la categoria obtenint 538 punts amb dues sèries regulars 268/270 i marca personal. Adriana Pla en categoria junior en la primera sèrie suma 266 punts i millorant en la segona 273 i en sumar un total de 539 punts. A la categoria cadet Aina Pla domina a l’apartat femení en la nova categoria i obté 499 punts, altre debutant a la categoria cadet Lucas Marne supera la barrera dels cinc-cents amb un total 515 punts i marca personal. En Torrefarrera participa Cristina González en arc compost que domina amb 560 punts i als parcials 281/279.
En jornada de dissabte tarda bona competició pels nostres esportistes de base que donen mostra de les seves condicions. En categoria infantil domini de Júlia Galera en sumar 554 punts i a les sèries 272/282, Roc Rubio 518 punts és 4a i el debutant Sergio Pérez 486 es situa 5è, en una tirada regular amb dues sèries de 243 punts que es marca personal. En aleví, brillant tirada de Lucia Ramos dominant la categoria en sumar 582 punts i obtenir nou record de Catalunya a 60 fletxes i a la sèrie amb 293. Ainara Garcia és 3a 534 punts i Iria Garcia va tenir que abandonar per problemes estomacals i suma en una sèrie 257 punts. En categoria benjamí Ona Rubio és la millor aconseguint 280 punts, millor marca personal. En categoria esquirol Clàudia Garcia amb 282 també realitza marca personal. En arc N U, Marta Gimeno acaba amb 256 i és 2a classificada. E Torrefarrera també van estar Leire Garcia que suma 295 punts, nou rècord de Catalunya que supera en 2 punts el de la seva companya de club Júlia, també rècord de Catalunya de Claudia Garcia amb 282 punts en categoria esquirol. A la mateixa categoria Unai Garcia suma 220 punts.