Aquest cap de setmana s’ha disputat a les ciutats de Constantí –Tarragona- i Torrefarrera –Lleida- destacar  2 rècords de Catalunya d’Adriana Pla i de Claudia Garcia i a mçes, 5 millors marques personals Nerea, Pablo, Leire, Ona, Daniel, amb una gran participació de més de 230 esportistes en la 4a jornada de lliga catalana de sala. Resultats. Fotos Gemma. Fotos.

En arc recorbat sènior masculí Hèctor Garcia suma 473 punts, en Torrefarrera Lourdes Barba no té el millor dia al sumar 440 punts i per problemes de material Jose Antonio Galera no pot acabar la tirada.  Categoria màster Luis Ramos no troba les bones sensacions i obté 490 punts. En júnior destacar la millor marca personal d’Adriana Pla que amb dues sèries regulars 279/276 suma 555 punts estableix el nou rècord de Catalunya categoria junior. En categoria cadet Aina Pla obté 474 punts En infantil destacar altra setmana a Júlia Galera que iguala el rècord total de Catalunya que va obtenir la passada setmana en sumar 580 punts, Clara Soberbio suma 521, Nerea Ruiz nova marca personal amb 480 i Leire Garcia que assoleix mínima pel nacional infantil en obtenir 495 punts (260/235) i en nois Sergio Pérez en sumar 534 punts i Roc Rubio treballant per millorar detalls tècnics. En alevins femenins destacar els resultats de Lucia Ramos i Paula Jiménez que sumen 570 i 562 punts respectivament, Ainara Garcia 532 i Iria Garcia obté 504 punts, i destacar en nois, Pablo Espes que millora la marca personal amb 547 punts. Categoria benjamins Ona Rubio millora en dos punts la marca personal i obté 285 punts. En esquirol Clàudia Garcia batre el rècord de Catalunya amb 289 punts millorant en 7 punts la marca anterior i també marca personal Daniel Espés en sumar 185 punts i Unai Garcia 175. En arc compost Marcel Temporal iguala la milloror la marca personal. En arc N U Marta Gimeno suma 254.