Brillant la participació dels nostres esportistes al nacional de sala junior, cadet i menors de 14 anys que s’ha celebrat a la ciutat asturiana de Langreo, des del 9 a l’11 de febrer destacant les medalles de plata de Lucia Ramos  dos 5è llocs d’Aina Pla i Marcel Temporal dos 9è llocs Adriana Pla i Sergio Pérez. Resultats. Fotos.
En la gran final Lucia Ramos s’enfronta a l’extremenya Cabrera que s’imposa a Lucia arribant al 5/5 i llançar una fletxa de desempat amb un 9 de Lucia per al 10 de l’extremenya Cabrera que es proclama campiona. La medalla de bronze cau al cantó de l’arquera de Tir Arc Olesa, que en una lluita d’infart, guanya a la navarresa Zurbano per un ajustat 6/4. Després de ser les millors les noies d’Antonio Vázquez, en la fase prèvia, que van dominar la categoria de menors femení a ser 1a i 2a Júlia i Lucia amb 581 i 576 punts.
També destacar la brillant participació en arc compost Marcel Temporal finalitza 5è en arc compost. Aina Pla també és 7a en arc recorbat cadet. A la categoria junior, Adriana Pla és 9a i mateix lloc per Sergio Pérez en categoria de menors- Tancant la classificació Leire Garcia, que va ser la més petita del campionat i va estar entrevistada per TV. Per autonomies, Catalunya formada amb tres esportistes del nostre club: Lucia Ramos, i Sergio Pérez, les separen tant sol 5 punts per pujar al podi en sumar 1718 punts pels 1723 de Navarra que va ser medalla de bronze.