Tot i la pluja, aquest cap de setmana 5 i 6 de maig el Castell de Montjuïc i Constantí s’ha vestit de gala per organitzar la 4a jornada de lliga catalana aire lliure amb gran participació, prop de dos-cents esportistes, entre ells,  21 del Tir Arc Olesa. Aquesta tirada servirá per clarificar les classificacions a la lliga catalana. Resultats. Fotos. FotosSusana.

El dissabte al matí els arquers de base i veterans amb pluja com a protagonista destacra en veterans la marca de Josep. R Bastides que suma 614 punts i Luis Ramos 565. En categoria cade Aina Pla en una bona millora en la 2a sèrie acaba amb u total 539 punts a la distacia de 60 m. En infantil mascilí millor marca de Sergio Pérez López que amn dues sèries regulars suma 623 punts millor marca personal. En l’Arboç participa Júlia Galera en infantil femení i destacar la marca que obté de 660 punts mostrant el seu potencial i  Lucia Ramos també molt brillant suma 605 i Pablo Espes 469 punts. En noies destacar Ainara Garcia que suma 665 punts i assolir el primer lloc i Iria Garcia 511. Josep Bayona obtenia 466 pels 461 d’Iker Muñoz. En benjamins Claudia Garcia es la millor amb 669 i Daniel Espes amb problemes personals aconsegia 438 punts. En Arbóç participaen els germans Leire i Una Garcia.

Jornada de diumenge al mati els sèniors i junior en arc recorbat i compost. En sènio arc compost Salvador Adrian finalitza 9è amb 638 punts, realitzant una bona segina sèrie amb 328 punts. En junior femení Adriana Pla, tot i la forta pluja caiguda en la primera sèrie continua que va perjudicar aconsegui 550 punts

En  Pamplona en la 5ª jornada de lliga nacional de camp, organizat pel Club LAKARRI en el Vall de l’Egües,  Marta Gimeno en arc N U, aconsegueix marca personal 268 punts i ser 3a, superant en 2 punts l’anterior marca i apropar-se a les millors. Cristina González  en arc compots, es proclama campiona amb 371 punts que son suficientes pel campionat del món. Ara a l’espera del campionat d’Espanya que se celebra en Sevilla a la localitat de Moron per les dues nostres representants.