En la primera jornada els arquers de base depara 5 medalles 4 d’or per Sergio Pérez, en infantil i les germanes Ainara i Claudia Garcia en categories aleví i benjamí, i medalla de bronze per Lucia Ramos en infantil aquest cap de setmana 8 i 9 de juny al camp de futbol de la localitat de Constantí en Tarragona i amb l’organització del club Constantí se celebra el 69 campionat de Catalunya aire lliure, el 21è d’arc Adaptat i el final de la lliga catalana amb presencia de més una vintena d’esportistes del nostre club. A quedat Suspes per la pluja la jornada prevista els sèniors, adaptat i juniors i cadet fins el 29 de juliol.  Resultats. Fotos. F.Susana.

En la fase de classificació en infantil femení  Lucia Ramos que van ser 3a. A les  Lucia per la lluita del bronze també domina 6/0 i se penja la medalla. En nois, Sergio Pérez en la fase prèvia aconseguia ser 2n classificat al sumar623 punts, i domines les eliminatòries en ¼ i semifinal per assolir la medalla d’or davant Guerrero per 6/0. En aquesta categoria destacar la gran competició del debutant Pablo  Espes que acaba sisè amb 501 punt. En categoria Aleví destacar el record de Catalunya d’Ainara Garcia a la distancia de 30 m al sumar 339 punts  i 680 en la general. Altre medalla per Claudia Garcia en categoria benjamí que suma 688 punts mostrant el gran nivell. La resta de companys destacar el debut de Josep Bayona que obté 510 punts mostrant la seva evolució en tant sol 5 mesos de està en el tir amb arc finalitza 5è. Daniel Espes es 4r classificat amb 430 punts i va saber superar els problemes inicials de tecnificació. .                                                                                 

La jornada de diumenge que participaven els sèniors, vaterans, arc adaptat, junior i cadets a quedat suspesa a causa de la pluja amb una forta tormenta, trons i llampets, que se celebrarà aquesta jornada el 29 de juliol.