Tes medales, dos d’or i una de bronze aquest diumenge dia 2 de setembre en la localitat tarragonina de Constantí se celebra el 69 campionat de Catalunya, que va quedar ajornat per la pluja en el mes de juliol, per les categories:  cadet, junior i sènior en les modalitats d’arc recorbat i compost amb quatre participants de Tir Arc Olesa. Resultats. Eliminatories. Fotos.                                   

Dos medalles d’or en arc recorbat en categoria veterans i junior on Lluis Ramos amb dos series molt regulars  298/295 domina la categoria amb 593 punts i obtenir la medalla d’or i mostrar les seves condicions. A la categoria junior Adriana Pla que suma 591 punts, marca personal amb dues sèries importants 304/287 i obtenia la medalla d’or mostrant les seves condicions que dia rere dia trencant les millors marques. En la categoria cadet, Aina Pla va ser 4a a la fase regular després de sumar 535 punts i en les rondes d’eliminatòries s’imposa a Julia Galera en un ajustat 6/4 i es penja la medalla de bronze. En categoria sènior Maria Reche que torna as la competició, després d’una llarga absència, es queda a les portes de la medalla en sumar 485 a la distancia de 70 metres.