Cap de setmana brillant per les dones de Tir Arc Olesa que en la doble participació Internacional del Pilar en Saragossa on Marta Gimeno es proclama campiona en la modalitat d’arc NU absolut i mostrar les seves qualitats en ser la millor entre dones i homes i vèncer en la gran final a Fèlix Sánchez per un clar 6/0. En Barcelona en arc recorbat Trofeu de La Mercè destacar el 4 primers llocs de podi assolit per Maria Reche sènior femení, en sumar 544 punts,  Aina Pla en categoria cadet 596 punts i les germanes Ainara i Claudia Garcia, inclòs les dues, amb records de Catalunya a les seves categories 337 punts a 30 m i 698 en la genera i 351 en 18m de Claudia. Dos 2ns llocs, Adriana Pla en junior i Ona Rubio en aleví, i dos podis de 3rs per Eva Navarro, que debutava en un campionat en categoria sènior i Lucia Ramos molt competitiva en sumar 633 punts a la categoria infantil. RestPilar. RestMercè. Fotos.