Aquest divendres 17 de novembre a l’Escorxador s’ha celebrat la II Edicció de la Nit de l’Esport Olesà on han estat guardonades: les germanes Ainara i Claudia Garcia, Lucia Ramos, Marta Gimeno i Hèctor Garcia com esportistes esport adaptat. Van estar present a l’acte Gemma Cases, presidenta de Tir Arc Olesa acompanyada pels membres de junta directiva  Basili Garcia i pel secretari. També van estar la familia Garcia Balmaseda i Luis Ramos. Fotos. Més informació municipal.

Va presentar l’acte la periodista Anna Casado que va estar acompanyada per Jordi Martínez, regidor d’esports de l’ajuntament d’Olesa de Montserrat, que va felicitar a tots els guardonats i pel treball realitat i fem una menció especial a tots els pares i mares pel gran suport que dones als fills per la pràctica esportiva de les diferents especialitats.