El Castell de Montjuïc i sota l’organització del club Montjuïc brillant inicií en la lliga catalana en aire lliure dels nostres esportistes de base que assoleixen 6 marques personal (MP) tot i canvi de categories. Claudia Garcia i Lucia Ramos amb possible nou records de Catalunya. Resultats. Fotos Susana.

En jornada de dissabte categoria Infantil Lucia Ramos domina la nova categoria amb a les distancies de 40m son nou record de Catalunya amb 650 punts i a la sèrie 331 punts i MP. En 2n lloc per la seva companya de club Ainara Garcia amb 597 i Leire Garcia finalitza 4a i 523 punts en la nova categoria i MP. En nois 3er classificat Pablo Espes que suma 583 punt i MP.  5a posició Josep Bayona  amb 447 i MP en la nova distancia. En alevins Iker Muñoz acaba 2n a la categoria amb 547 punts a la distancia de 30m / 18m  i obtenint MP. En  categoria benjamins Claudia Garcia amb 692 punts nou record de Catalunya i també en la sèrie amb 342 en la nova categoria round 720 en doble a 12 m. En nens Daniel Espes molt competitiu acaba 2n classificat amb MP en sumar 598 punts.

En la jornada de diumenge amb un fort vent i fred a la segona sèrie propicia marques poc positives, un dels destacats, el veterà Luis Ramos en arc recorbat que aconseguia dominar la categoria amb 540 punts. En arc compost sènior Adrián Martí acaba 4r amb 618 i a 2 punts menys el seu company de club Antonio Jose Garcia amb 616. En veterans Francesc Castillo finalitza 8è amb 599 punts.