Una nombrosa representació de 14 esportistes olesans en el 70 Campionat de Catalunya d’Aire Lliure, celebrat a Lleida, que ens ha recompensat al gran treball desenvolupat en el Club amb 5 medalles d’or, 2 de plata, 1 de bronze i una medalla UFEC a la millor puntuació. Fotos

En categoria esquirol, Unai García suma 602 punts i aconsegueix la medalla d’or.

En categoria benjamí, Daniel Espés 594 punts i Claudia García estableix un nou rècord de Catalunya de 705 punts, que li atorga la medalla d’or d’aquest campionat i la medalla UFEC “falcó daurat” a la major puntuació aconseguida.

En categoria infantil, Josep Bayona aconsegueix els 456 punts, Leire García acaba amb 511 punts, Pablo Espés acusa problemes al braç dret i finalitza amb 567 punts, amb la medalla de bronze en la seva categoría. D’altra banda, Ainara García suma 599 punts i aconsegueix la seva medalla de plata en les finals, mentre que Lucía Ramos classifica primera amb 665 punts, imposant-se en les eliminatòries que li concedeixen la medalla d’or.

En categoria cadet, Sergi Pérez amb 541 punts, aconsegueix la final després d’unes dures eliminatòries i aconsegueix la medalla de plata. Mentrestant, Aina Pla estableix marca personal amb 582 punts i arriba còmodament a la final, aconseguint la medalla d’or.

En categoria veterà, Luis Ramos acaba amb 591 punts i es porta la medalla d’or.

En arc compost i categoria veterà, Francesc Castillo finalitza amb 615 punts, mentre que en categoria sènior Salvador Adrián aconsegueix 654 punts i Antonio García suma 656 punts i aconsegueix les finals que li porten a rebre la medalla de bronze.