Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Cadets i Menors, a Madrid, que tancava la temporada Aire Lliure 2019 i el final de la Lliga Nacional de Cadets i Menors, aconseguint grans resultats.

Aquest Campionat era l’última prova puntuable de la Lliga Nacional 2019 i els nostres arquers participants han aconseguit 2 medalles de plata. Lucía Ramos aconsegueix la individual en la categoria menors femenina i, juntament amb Pablo Espés, aconsegueixen la medalla de plata per equips mixtos autonòmics, després de quedar 1a en el round classificatori, establint un nou rècord de Catalunya amb 679 punts. Pablo finalitza la Lliga en onzena posició.

En el Campionat d’Espanya, a més de Lucía i Pablo, ha participat Ainara García que ha finalitzat la prova en novena posició i on Lucía Ramos aconseguia la medalla de bronze en la categoria femenina d’aquesta prova. Pablo Espés finalitzava en dissetena posició en la categoria masculina.