Aquest passat cap de setmana es va celebrar el Campionat de Catalunya de Round 900 al fossat del Castell de Montjuïc.

Durant el matí de dissabte va ser el torn pels arquers d’arc longbow, instintiu, estàndard i nu, on la nostra representant en arc nu Marta Gimeno va aconseguir el primer lloc. A la tarda del mateix dia va tocar que competissin els més petits, on els germans Pablo i Daniel Espès van lluitar fins aconseguir ambdós la primera posició al podi, el primer en recorbat infantils i el segon en recorbat benjamins.

Ja durant el matí de diumenge va ser el torn dels nostres sèniors. En arc recorbat femení, cal destacar el segon i tercer lloc de les nostres arqueres Laia Cortel i Lourdes Barba, respectivament; mentre que en masculí, en Lorenzo i l’Héctor García van finalitzar 5è i 7è. Finalment, en compost sènior, el Salvador Adrián va quedar-se a les portes del podi, finalitzant en 4a posició.

Moltes felicitats a tots!!