Lucía Ramos i el nostre entrenador, Antonio Vázquez, han acudit a Salamanca, on el passat cap de setmana s’ha desenvolupat la primera concentració del PNTD de la temporada 2019-2020, a la qual es convoquen als 20 millors arquers i arqueres de totes les Federacions territorials.

Lucía ha finalitzat el seu últim any en la categoria de menors de 14 anys, aconseguint el primer lloc en la classificació nacional de tir en Sala i el bronze en el Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat.

En Aire Lliure, va acabar la temporada anterior acumulant 1 medalla d’or i dos bronzes en les jornades de la Lliga Nacional d’Aire Lliure, al qual es van sumar 1 medalla de bronze en el Campionat d’Espanya d’Aire Lliure en individual femení i una medalla de plata per equips mixtos en el mateix Campionat, aconseguida juntament amb el nostre arquer Pablo Espès. Tot això la porto a alçar-se amb la medalla de plata de la Lliga Nacional d’Aire Lliure, establint dues plusmarques nacionals.

La pròxima concentració del PNTD està prevista per a desembre, en les quals seran convocats els 10 millors d’aquest grup. Esperem que estigui entre les 5 convocades.

És un gran reconeixement al treball desenvolupat i al gran nivell dels arquers i arqueres del nostre club.

A continuar treballant!!