Diumenge passat 15 de desembre va finalitzar la Lliga Catalana i els nostres arquers ho feren de la millor manera possible.

Primerament, en benjamins, en Dídac obtinguè 199 punts. En alevins, la Claudia i en Daniel acabaren amb 571 i 566 punts, respectivament. D’altra banda, en infantils, l’Ainara i l’Iker feren 567 i 501 punts, respectivament. En cadets dona, Lucía i Aina assoliren els 539 i 518 punts, respectivament; mentre que en cadets home, el Sergi i el Pablo obtingueren 521 i 472 punts, respectivament. Ja a la categoria sénior modalitat recorbat, la Laia i l’Héctor assoliren els 508 i 497 punts, respectivament; mentre que en la modalitat compost, el Salva obtingué 547 punts. Finalment, en veterans, el Luis i el Francesc finalitzaren amb 532 i 557 punts, respectivament, el primer en recorbat i el darrer en compost.

Moltes felicitats a tots!! Ara a esforçar-se pel Campionat de Catalunya!!