El projecte "discapacitat i esport", va dirigit a les persones amb discapacitats on l'esport del tir amb arc,  es un esport complert i important per poder exercir i competir amb esportiste sense discapacitat i poder mostrar la teva CAPACITAT,  a ser un esport integrat en la Federació Internaciol de Tir Amb Arc -FITA-. fotos

L'Escola Tir Arc Olesa dirigides a les Persones amb Discapacitat Física i d'altres discapacitats neix amb la doble intenció d'oferir una activitat esportiva extraescolar adaptada a tots els nois i noies amb alguna discapacitat física i aportar als equips catalans noves i joves promeses amb una bona formació de base tant tècnica com social. La teva CAPACITAT es la força de sentir-te important.

Aquesta escola esta dirigida a nens/nenes i a joves amb discapacitat física d’edats entre 7 anys, en endavant, amb la finalitat d’oferir l'oportunitat d'iniciar-se a la pràctica d'aquest esport i potenciar els valors que aquest aporta. Per això comptem amb monitors qualificats els qui ensenyaran les nocions bàsiques necessàries per al correcte desenvolupament de l'esport.

Tir Arc Olesa,  facilitarà a les entitats, col·lectius amb discapacitats física i d'altres discapacitats, tots els mitjans per la teva pràctica esportiva. Podem fer convenis de col·col·laboració club amb l'associació, o Ajuntaments per facilitar la teva incorporació.

Si vols formar part de la nostra activitat pots trobar-nos en:

Camp de Tir Municipal Agustí Valls

C/.Occitània S/N

Horari: 17 – 19 hores (Dimarts i dijous)
            12 – 12 hores (Dissabte i dium)