Sergio Llamas i Marta Alarcon pugen al més alt del podi  a proclamar-se'ns campions d'Espanya. Els dos esportistes de Finques Olesa  deixen ben alt el tir amb arc olesà i català al nacional de sala celebrat a Santa Cristina d'Aro -Girona-

Sergi Llamas en la categoria sènior mostra la seva gran evolució de la mà del seu entrenador Joan Valls que després de incorporar-se com a coordinador català dels esportistes discapacitats físics, comença a recollir el fruit del bon treball realitzat. Llamas no ho va tenir senzill per assolir el seu primer títol de campió. A la fase de classificació aconseguia la cinquena posició amb 503 punts amb dues series de 257-246. A 1/4 de finals va tenir que lluitar amb el balears Toni Sànchez,-que va ser segon a la fase de classificació-, Llamas guanya la eliminatòria molt ajustada 103/102. En semifinal va lluitar davant el valencià Manuel Candela on l'olesà mostra de nou molta concentració guanya al gran favorit per un ampli resultat 104/94 i guanya la seva primera final en tot un campionat d'Espanya. A la gran final va tenir com a rival a l'andalús Juan Miguel Zarzuela, -diploma paralímpic a Pekin-, on de nou Sergio  amb molta confiança torna a mostrar les seves condicions i en cada llançament incrementaven les opcions per aconseguir el títol final, Llamas finalitza com els campions assolint un 30, -màxima puntuació de 3 fletxes- i suma 102/95 punts  proclama-se'ns campió d'Espanya per primer cop per  d'aquest jove arquer de tant sol 22 anys.

A la categoria de promoció debutava en un nacional de sala Marta Alarcón que després de una primera serie per sota del seu nivell dona un cop de confiança i d'encert aconseguint una serie de nivell 243 punt sumam un total de 436 i guanya el titul de campiona davant també la catalana Sonia Pujol que assolia la segona plaça.

Altres olesans, Agustin Cubero finalitza sisè amb i Maximo Salamanca setè a la categoria sènior. Referent a la categoria de promoció Jordi  Julià va ser cinquè després de caure a la semifinal davant el madrileny Causapie.

Destacar també a altres catalans que van assolir medalles. A la categoria promoció masculí Jesús Martínez va ser el campió al derrotar a la final al seu company d'equip Eduard Estévez per 100/69. La medalla de bronze va ser també pel cristianenc Joan Marconi.

A la modalitat d'arc tradicional Eugeni Fernàndez assolia el títol de campió amb 150 punts amb un doble de 75 punts. Destacar també i a dir, que Eugeni es l'entrenador personal dels debutants i medallistes del club Cristianenc, mostrant també les seves condicions com entrenador