fotos:  classificacions

Amb una molt bona organització per part del CETA Figueres aquesta ciutat va acollir el XLIII campionat de Catalunya de tir amb arc absolut i pel III campionat de discapacitats que va tenir una participació de 120 esportistes, entre ells, 9 discapacitats.

Destacar la medalla d'argent que aconseguia Joan Valls que va caure a la final davant José Gómez per un disputat 108/109 i el quart lloc de Carlos Rey. Altre destacat el discapacitat Sergio Llamas que aconsegui el campionat de Catalunya per a persones amb discapacitats i Marta Alarcon en categoria novell.

En arc recorbat els arquers de Finques Olesa van donar la cara i van estar lluitant per les medalles. A la fase de classificació general Joan Valls aconseguia 528 punts amb dos series regulars 265-263. Carlos Rey con 511 punts se situava quart lloc. Sergio LLamas amb 489 va ser setè i Agustin Cubero amb 478 va ser vuitè.. En categoria júnior, Ruben Elies va ser cinquè amb 501 punts i Arnau Campderrós sisè amb 482 punts. A la categoria de Novell destacar el debut de Marta Alarcon que sumava 334 punts i es situava 10à i en el català adaptat Marta es proclama campiona de Catalunya adaptat. En arc tradicional, Eugeni Fernàndez va  sumar 145 punts i assolia el primer lloc .

En les rondes eliminatòries es van classificar els vuits primers de cada categoria i en arc recorbat destacar que havien quatre arquers de Finques Olesa, entre ells, dos discapacitats. Tant Sergio Llamas i Agustin Cubero van caure eliminats davant dels dos medallistes Gómez i Cerrillo que guanyaven als olesans per un ajustat 101/103 i 102/108. En la fase de semifinal Carlos  Rey perdia davan Gómez  i Joan Valls guanya la seva eliminatòria que el situa a la gra finan davant el lleidatà  Gómez que guanyava a Valls per 109/105. La lluita pel tercer lloc va ser per Cerrilo que s'imposava a l'olesà Carlos Rey  104/100