Olesa acull el provincial de Barcelona i XIIIè Vila d'Olesa amb una brillant participació

classificacions

Fotos


Tir Arc Finques Olesa organitza amb un excel·lentdia el provincial de Barcelona i el XIIIè Vila d’Olesa  de tir amb arc, que va tenir una participació  de 59 esportistes. Abans d'iniciar-se la competició es va fer un minut de silencia a la memória de Joan Antoni Samaranch -President d'Honors del COI-. Destacar a la  categoria sènior absolut en arcrecorbat que el podi va ser totalment olesà amb eltriomfde Joan Valls  al sumar 566 punts i es proclama campió provincial i del XIIIè Vila d'Olesa amb dues series a 70 metres  de 291/275. A la segona posiciói a tan sol cinc punts es situa l'arquer amb discapacitat, Agustí Cubero, que assoleix la seva millor marca personal amb 561 punts i dues sèries 285/276. Al tercer lloc va ser Carlos Rey que aconseguia 558 punts amb las sèries a 70 metres de 268/290.

Altres olesans en sèniors  Joan Alcoverro i Sergio Llamas es situen a la cinquena i sisena posició amb   512 i 477 punts. 10è Salvador Adrià amb 340 punts. Manel Souto, Marc Altarriba i Ruben Elies van tenir que deixar la competició per problemes de material.En veterans el guanyador va ser Carlos Gonzàlez amb 566 punts del CEAB . L’olesà Eugeni Farré aconseguia el tercer lloc amb 506 punts.

En arc sènior compost masculí el triomfva ser per  Martí Rebollo amb 658 punts –CAT- 2n lloc Scott Baxter 630 -CAM- i 3r Jorge Noriega 622 punts .CEAB-. Categoria femenina el triomf va ser Carmen Atienza va ser la campiona amb 595 punts. 2ni  3a les arqueres del mateix club CEAB, Alicia Pajares amb 574 i Natsha Yefimenko amb 555 punts.

En categories de base i en arc recorbat destacar els primers llocs categoria alevins masculí  de Jaume Abayá amb 571 punts i de la femenina Alba Ubach amb 590 punts.Categoria cadet  campiona Elena Gómez 448 punts -CEAB- i segon lloc l'olesana Osmairy Rodríguez  amb 338.

En les modalitats d’arc NU  Àngel Galiano va ser el guanyador 328, seguit Javier Lerin 274 i tercer Carlos Iglesias 269 punts.. A la categoria femenina Paqui cabrera va ser la guanyadora amb 257 punts.En arc Long-Bow victòria Albert Barquero 231 punts i en arc tradicional Antonio Vera