video: fotos: classificacions

Al Castell de Montjuïc -Barcelona- acull el Trofeu Ciutat de Barcelona -també valedor pel Catalunya-Llenguadoc-, que va tenir la participació de cinquanta esportistes.  

En arc recorbat, l'arquer paralímpic Agustin Cubero va ser el segon millor català, darrera de Lluís Cullit -d'Osona-  on l'olesà aconseguia la seva millor marca personal amb 581 punts 298/283 i assolint la mínima per la paralimpiada de Londres 2012.  Cubero es situa al 4r lloc de la general després de dues series a 70 metres.  Sergio Llamas va ser sisè amb 543 punts 267/276 aconseguint millorar la seva marca personal i trobar el camí de les nones sensacions. Al setè lloc es situa Joan Valls 534 punts 284/250 on a la segona sèrie no va estar al seu nivell. D'altra banda, destacar el debut en una competició internacional de Salvador Matín 437 punts 211/226 i Maximo Salamanca aconseguia  443 amb 235/208. 

A la categoria d'arc compost Manel Souto aconsegueix 654 punts amb dues series de 328/326 i es situava a la setena posició.

A les fases d'eliminatòries, en arc recorbat Agustí Cubero,Sergio  Llamas i Joan  Valls passen a 1/4 de final, però tots tres van caure eliminats. En arc compost Manel Souto també cau eliminat a 1/4 de final. 

El Catalunya-Llenguado, -enfrontament de tornada-, la victòria va ser pels arquers  francesos del Llenguadoc.. Amb la selecció de Catalunya dos representants del nostre club: Joan Valls i Sergio Llamas