fotos. Alcoi -Alacant- acull la III Copa d'Espanya Memorial Eduardo Latorre amb podi de Jordi Julià a la categoria de promoció a l'assolir la medalla d'argent després de caure a la final davant el representat de la comunitat de Madrid.

Jordi a la jornada de classificació aconseguia la primera posició amb 603 punts. Marta Alarcon va ser segona a la classificació general amb 583 punts i ser la seva millor marca personal. Marta al final va ser quarta al caure eliminada en la semifinal.

En categoria sènior, els nostres no van estar encertats on el fort vent i el sol de cara els va propiciar estar per sota del seu nivell. El millor va ser Sergio Llamas que sumava 498 punts al fer dues series 265/244 en la fase de classificació. Al final Sergi finalitza 6è al caure eliminat davant Jose Manuel Marin -Almeria-. Agustin Cubero tampoc va tenir el seu dia i després de les dues series a 70 metres per sota del seu nivell 221/199 amb un total de 420 punts acaba 8è. Jesús Valladolid finalitza al final en la cinquena posició al guanyar la seva eliminatòria.