Els arquers paralímpics de Tir Arc Finques Olesa, inicien la recta final de la seva preparació tècnica per afrontar el campionat d'Espanya de Tir Amb Arc que es celebra aquest cap de setmana a Santa Cristina d'Aro els dies 5 i 6 de juny.

Arriba l'hora de la veritat. Tot el treball realitzat per afrontar en gran repte esportiu, lluitar per una de les tres places del podi nacional, Sergio Llamas, Agustin Cubero, Maximo Salamanca i Domènec Paloma en sènior arc recorbat. Marta Alarcon i Jordi Julià en categoria promoció, seran la representació olesans a Santa Cristina.

Altres catalans presents, destacar a Jesús Valladolid del club Cambrils que competirà amb la categoria sènior. Del club organitzador participaran quatre arquers, en sènior Jesús Martínez i a la categoria de promoció Sonia Pujol, Eduard Estévez, Joan Maroni. En arc tradicional el nostre representant es Eugeni Fernàndez -Cristianenc-.