Lleida i Terrassa dos fronts competitius pels arques de Finques Olesa amb resultats discrets. fotos

A Lleida es celebra el Gran Prix Internacional i segona jornada d'equips per la lliga nacional amb resultats dispars dels nostres representants, tan sol Joan Valls 584 punts va estar a un nivell competitiu.  Per equips Finques Olesa suma 1576 punts. classificacions lleida.  A Terrassa van estar presents els arquers de base que donen mostre del seu potencia i el sènior Carlos Rey que lidera la classificació. classificacions terrassa.

En Lleida Joan Valls va competir molt regular amb dues series competitives 291/293 mostrant sempre la seva regularitat. Referent a Manel Souto, va trencar la barrera del 500 punts amb 258-248 i un total de 506 punts també lluny de les seves possibilitats. El tercer arquer del club Sergio Llamas 486 punts i les sèries de 249-237 va estar molt per sota de les seves condicions. Els problemes de material esportiu de les últimes jornades estan minant la confiança a Llamas que esta per sota del seu nivell a prop de 100 punts. Segur que aviat trobarà alternatives per tornar a ser  el campió que que va demostrat amb l'estal de sala el mes de febrer  que es va proclamar campió d'Espanya.

Per equips Finques Olesa dona un pas enrere per estar a la fase final que es disputarà a Castejon de Sos -Teruel- els olesans figuren entre els vint primers després de dues jornades disputades

A Terrassa el sènior carlos Rey es situa primer classificat amb 557 punts empatat amb el segon classifica, peró l'olesa amb més 10, es porta la primera posisicó. Referent als arquers de base van estar entre els millors, destacant a la categoria aleví  l'Alba Ubach que domina la seva categoria amb  598 punts i dues series a 30 i 18 metres de 271/328. Jaume Abayá va ser segon amb 572 i Christian Elias tercer amb  463 punts i Joel Amores es sisè amb 355 punts..  Guillen Figueres es segon a la categoria infantil amb una puntuació de 407 punts. La cadet femenina Osmairy Rodriguez es segona amb 376