Eugeni Fernàndez en arc tradicional i Jordi Julià en promoció els nostres medallistes al campionat d'Espanya. classificacions. fotos.

Amb la participació de 24 arquers que representaven set autònomies Santa Cristina d'Aro acull el LX Campionat d'Espanya de tir amb arc per a persones amb discapacitat física. A l'partat esportiu, no ha sigut una competició propicia pels nostre representants que després d'una primera jornada pobre de bons resultats en la segona jornada els catalans van estar molt més competitius.

En arc recorbat Sergio Llamas es queda a les portes de la medalla després de tenir un emocionant empat a 5 punts amb l'andalús Juan Miguel Zarzuela, Llamas al voler assegurar-se el passe a la semifinal el crono li va fer una mala passada i quant va estar a punt de llançar la fletxa el jutge el penalitza i no va poder fer el seu llançament per estar fora de temps el que va impedir estar entre els quatre millors. La resta de companys en sènior absoluts, Jesús Martínez, Maximo Salamanca i Jesús Valladolid també van ser eliminat a 1/4 de final. Antonio Sanchez -Balears-, es proclama nou campió d'Espanya a guanyar la final al valencià Manuel Candela 6-2. El tercer classificat va ser Juan Manuel Zarzuela que s'imposa a JM Marín per un ajustat 6-4. Altres catalans, Agustín Cubero, amb molt problemes físics finalitza 9è i Domènec Paloma es 10è.

La primera medalla d'or arriba de la mà d'Eugeni Fernàndez que aconseguia sumar 543 punts amb dues series de 247-296 que es el nou record català amb paper de 120 i a la modalitat d'arc long-bow.En la categoria de promoció de nou l'alegria torna a estar de la banda dels esportistes de la FCEDF quan Jordi Julià dominava la lluita per la medalla de bronze al disputar-la amb la seva companya d'equip Marta Alarcón, el triomf va ser per Julià que guanya al matx 6-0. Al cinquè lloc son pels catalans Eduard Estévez i Sònia Pujol. Els finalistes van ser la balear Elionor Morante que guanya la final al valencià Antonio Galceran després d'un emocionant empat a 6, amb una fletxa de desempat la balear amb un 7 guanya el títol.

En arc compost femení MC Rubio -Navarra- es proclama campiona al derrotar a Ainara Badiola -Vasca-. El tercer lloc va ser per Anne Miren que sumava a la fase de classificació 623 punts. En la categoria masculi el debutant gallec Guillermo J.Rodriguez va ser el nou campió d'Espanya a guanya la final a Jesús Peñalver  en un emocionat enfrontament de nivell. La medalla de bronze va caure al costat de JL. Hermosín que s'imposa al valencià Ramón Pérez.