Zamora acull X CTO.  d'Espanya Cadets i XXII CTO. d'Espanya menors de 14 Anys amb la participació de 23 joves promeses del tir amb arc català que aconseguien cinc medalles, entre ells dos olesans Marc Altarriba i Guillem Figueres. classificacions: lliga nacional: ranking nacional: fotos:Cinc medalles van sumar la representació de Catalunya que va participar aquest cap de setmana a la ciutat de Zamora en el campionat d'Espanya cadet i menors de 14 anys. L'unica medalla d'or arriba de la mà Jordi Costa en la categoria cadet masculí on es proclama campió d'Espanya. En categoria femení Elena Gomez puja al podi amb la medalla d'argent. Alvaro Salmeron aconseguia la medalla de bronze en la categoria infantil menosr de 14 anys.

Per autonomies Catalunya assolia el bronze amb Jordi Costa, Alvaro Salmeron i Marc Altarriba, Madrid va ser campiona i segon lloc per Balears. En la categoria mixte menor de 14 anys Catalunya també va ser bronze darrera de Madrid i Balears amb Julia Pifarre, Marina Ventresca i Alex Vidal.

Els nostres representants Marc Altarriba es penja la medalla de bronze amb l'equip de Catalunya i en individual acaba 16è amb 585 punts a les distancies de 60 metres. Referent a Guillem Figueres es 13è a la categoria menys de 14 anys a la distancia de 50/30 metres amb una puntuació de 485 punts.

A la lliga nacional  que va tenir dues jornades, Catalunya es proclama campiona Infantil mixtes al derrotar a Castella la Manxa per 156/133. En la categoria cadet mixtes Catalunya assoleix la medalla d'argent a caure eliminat a la final davant Balears 143/127. Al rànquing final Catalunya es la primera amb 2289 punts seguit de Castella Lleó i Castella la Manxa.

Destacar que el Comitè del Pla de Tecnificació Base -CPTB- al front el seu president Francesc Altarriba i acompanyat amb Santi Cuello  i el suport de la FCTA, l'expedició catalana han estat concentrats amb el grup de 21 esportistes al CAR de Sant Cugat, del 21 al 22 de juliol sota la mirada i preparació de l'entrenador coreà Myuntwon Park i Irene Piquer,  con segona entrenadora, després van sortit cap Zamora amb bus amb l'esperança d'estar entre els millors de les respectives categories i no van defraudar. Han treballar  les activitats físiques, tecnificació i el més important el de cohesió del grup amb una experiència que a sigut molt positiva. Catalunya amb 23 esportistes ha sigut la més nombrosa superant a Madrid i Balears que sempre han sigut el referent.