Vilanova de la Geltrú es va organitzar el III trofeu Ciutat de Vilanova amb un temps irregular amb presencia també del gran enemic dels arquers, el vent. A pesar de les climatologies victòries dels dos representants de Finques Olesa, Valls i Souto. fotos

Joan Valls guanya a la modalitat de tir olímpic en arc recurvat amb dues series d'alt nivell 288/284 amb un total de 572 punts a les distancies de 70 metres.

En arc compost, Manel Souto guaya el trofeu amb marca personal aconseguint 672 punts amb dues series molt regulars i competitives també a les distancies de 70 m.

A la conclusió del campionat es van fer el lliuraments de premis amb la presencia del regidor d'esports de Vilanova que va agrair a tos els participant la seva participació mostra'n cada any que Vilanova aposta pel tir amb arc i va fer entrega als campions el diploma que els acredita com a campions.