Finalitza el campionat d'Europa de tir amb arc adaptat que es va celebrar a la localitat de Vichy -França-.  les noies de l'arc compost Carmen Rubio i Ainara Badiola es queden a les portes de la medalla. Resultats

En arc compost la parella espanyola amb Mari Carmen Rubio 659 i Ainora Badiola 658 perden les seves eliminatòries que les allunya de la semifinal. Rubio va caure davant la turka Gulbin després de tenir que desempatar 5-5 i la sort va caure del cantó turc amb un llançament de 10. Ainara Badiola també va llançar una fletxa de desempat davant l'inglessa Britton que guanya amb un 9 i deixa a Badiola fora de la semifinal. Anne Marie amb 605 punts finalitza entre las 16 primeres

Per equips Espanya amb Rubio, Badiola i Mirien, es queden a les portes de la medalla de bronze a perdre amb Turkia 211/196, abans les espanyoles perdien davant Rússia per estar a la final 206/200. En compost masculí debut de Guillermo J, Rodríguez amb 673 punts passa directament a 1/8 de final guanyant la eliminatòria i passa a 1/4 de final. Rodríguez cau derrotat pel representat de GBR Stubbs per 4/6 i es queda a la porta de la semifinal. 

En arc recurvat els tres espanyols cauen derrotats a 1/8 de final. José M. Zarzuela després de guanyar al grec per 4/0 perd davant l'ucranià Kapoy 0/4. J.Miguel Marín perdia 2/4 amb el lituà Jonasts.  Toni Sànchez guanya al turc Polak 4/0 i perdia a 1/8 de final davant l'inglés Allen 0/4. Per equips Espanya eliminada a 1/8 de final davant Gran Bretanya per un ajustat 201/200. Espanya va esta composta per Zarzuela, Marín i T.Sànchez.