La proper diumenge dia 28 de novembre a  Figueres i Torrefarrera es celebra la segona jornada de lliga catalana i 1er postal nacional. Els arquers de Tir Arc Olesa estan entrenant amb força per mantenir les seves opcions de lluitar per la lliga catalana a les diferents categories.

La proper diumenge dia 28 de novembre a  Figueres i Torrefarrera es celebra la segona jornada de lliga catalana i 1er postal nacional. Els arquers de Tir Arc Olesa estan entrenant amb força per mantenir les seves opcions de lluitar per la lliga catalana a les diferents categories.

D'altra banda, els arquer de base de tot Catalunya, entre ells la participació de la gran participació de joves del Tir Arc Olesa, tindran una concentració on el CPTB vol organitzar aquesta concentració per a presentar i donar per iniciat el programa de tecnificació fins a la Classe Júnior inclosa.

Concentració serà a Esclanyà (Begur) 20 i 21 de Novembre de 2010