Dos indrets competitius Figueres i Torrefarrera es van organitzar la 2ª jornada de lliga catalana de sala, amb resultats dispars pels olesans destacant la victòria de Carlos Rey en Figueres en arc recorbat assolint el trofeu Ciutat de Figueres amb 541 punts. FotosJoan Alcoverro que competia a Torrefarrera, aconseguia dues series de 267 punts amb un total de 534 punts, millorants la seva marca personal. L'arquer sènior discapacitat Sergio Llamasva estar per sota del seu nivell i va sumar 455 punts amb les sèries 246/229, una segona ronda molt per sota del seu nivell. Agustin Cubero no va tenir el seu millor dia va aconseguir 312 punts amb 134/178. Marta Alarcon, va tenir que abandonar per problemas de material.

A l'apartat de base bons resultat. Alba, a la categoria aleví femení aconseguia 523 punts amb dues series compentitives 254-269 que va ser la seva millor marca personal. Jaume Abayà,a la mateixa categoria aleví masculí va esta  molt regular en les sèries 278/277 i Abayà també millora la seva marca personal amb 555 punts. En categoria cadet masculí, Marc Altarriba es queda a les portes del 500 punts assolint 235/245 en les seves respectives sèries. D'alta banda destacar la brillant puntuació de Guillem Figueres en la categoria infantil que competia de nou en arc compost i acosseguia 590 punts, amb un doblet de 295 a les dues sèries i -a l'espera de comfirmació de la REFETA reconèixer el nou record d'Espanya de la categoria. A la categoria benjamí Joel Amores va assolir una bona puntuació amb 377 punts.