Caldes de Montbui acull el Provincial de Sala de tir amb arc on els arquers de Finques Olesa aconseguien vuit medalles, quatre d'or, 1 d'argent i 3 de bronze. Joan Alcoverro en sènior, Jaume Abayà i Alba Ubach en alevins i en infantil compost Guillem Figueras son els nostres campions.  >

Brillant participació dels arquers olesans que a Caldes donen mostra del seu potencial  destacant en la categoria sènior en arc recorbat, el triomf Joan Alcoverro que guanya la final per un ajustat 6-5  davant Ricard Caminal del club C.E.V. Alcoverro en base de classificació sumava 528 punts amb 266-262. Altre destacat va ser el cadet Marc Altarriba que en Caldes va competir a la categoria sènior i després de guanya la eliminatòria de 1/4 que li va donar pas a estar entre els quatre millor. En la fase de classificació Altarriba aconseguia un total 518 punts amb dues sèries de 266/252. A les eliminatòries Altarriba perdia davant Caminal per 2-6 i deixa a l'olesà a les portes de la gran final. Per la lluita a la medalla de bronze Altarriba s'imposa a Fernàndez per 6-4 mostrant la bona concentració i serenitat competint aun alt nivell si recordem que Altarriba és  cadet i es va inscriure en la categoria absoluta per  realitzar les eliminatòries 1 contra 1 amb la màxima pressió per les classificatoris de l'equip nacional. En arc compost Manel Souto assolia la medalla d'argent després de caure a la gran final davant Martí Rebollo -CAT- per 6-2. Souto en la fase prèvia aconseguia 563 punts amb dues series molt regulars 282-281. RESULTADOS.

FOTOS: Els arquers de base no van defraudar i van aconseguir cinc medalles -tres d'or i tres de bronze. A la categoria aleví destacar Alba Ubach que es proclama campiona amb 531 punts amb dues sèries  269-262. Recordem que Alba està passant d'arc esquerrà a dretà i en tant sols 3 mesos ja està obtenint puntuacions d'alt nivell a la seva categoria. En masculí Jaume Abayà fa el propi i puja al més alt del podi sumant 555 punts, 14 punts més que el segon classificat Destacar la costancia que segueix millorant on material tindrà una importància vital. En tercer lloc es classifica Ramón Ralauy que debuta a la competició aconseguint 495 punts.  En categoria cadet, Dicson Dias va ser medalla de bronze amb 335 punts a pesar de la seva poca experiència en competició està millorant molt la tècnica. A la categoria infantil d'arc compost Guillem Figueras es proclama campió amb una excel·lent puntuació 587 punts i les sèries 291+296.