Francesc Altarriba García nou president de Tir Arc Olesa després del procés  electoral a la presidència establert el 22 de gener i de presentar la única candidatura. Altarriba, serà president durant els propers sis anys, substituint en el càrrec a Domènec Paloma que havia estat al campdavant de l'entitat en les últimes quatre temporades.


Francesc Altarriba, es un dels primer socis del club que ha tingut varies etapes, la d'arquer, monitor i federatiu, i a més es President del Comitè de Base de la FCTA. Altarriba  espera en aquest propers  6 anys donar un fort impuls a l’esport de base i tornar a recuperar la força d’equip i de club dels últims anys. Altre objectiu  important es  aconseguir el  desitjat Centre d’Iniciació i Tecnificació que es més que  imprescindible es  i necessari pel futur del tir amb arc a la nostra localitat per recuperar que Olesa sigui de nou el referent clar  del tir amb arc  al Baix Llobregat a Catalunya i a l'estat nacional.