Olesa acull en XIV Vila d'Olesa i XXXV Provincial de Barcelona de tir amb arc que va tenir 78 participants que va propiciar dues jornades intenses de competició, tot i l'encert climatòlogic per acabar les competicions sense pluja. Manel Souto es proclama campió en arc compost i medalla de bronze en arc recorbat per Joan Alcoverro en categoria sènior. Resultats: fotos

 

Destacar la victòria de Manel Souto en arc compost que aconseguia el doblet, campió Provincial i guanyador del Vila d'Olesa amb 666 punts. Souto s'imposa a la gran final davant Josep Blanc -CAT-per 6-0.. Tercer lloc del provincial Martin Rebollo. Primer local el jove Guillen Figueres que aconseguia 541 punts participa com  a sènior, tot i ser arquer cadet.

En arc recorbat destacar la medalla de bronze del representat Tir Arc Olesa,  Joan Alcoverro, que s'imposa al seu company de club Salvador Adrià per un ajustat 6-4. El campió va ser Lluís Culi CA.Osona que s'imposa per 6-0 en la final al seu company de club Jordi Gilabert. Marc Altarriba va ser el primer local, tot i ser arquer cadet va participar com a sènior aconseguint entrar entre els vuit primer classificats amb  508 punts i lluitar per les madellas. Altres olesans  destacar als arquers paralimpics Sergio Llamas per 8 punts es queda a les portes del 500 punts i es situa al 9è lloc. Agustín Cubero 480, Maximo Salamnca 409 i Jordi Julià .

El campió en veterans compost va ser Jordi Blas i Carme Atienza en femení. Arc recorbat l'olesà Eugeni Pérez va ser segon i el guanyador Gerardo Garcia -St Celoni-.

Recorbat Novell, Hèctor Dorado que debutava en aquesta competició aconseguia el doblet en el provincial i Vila d'Olesa amb 353 punts. En categoria de base, Alba Ubach en infantil va ser la guanyadora 298 punts i Adriana Pla 2n amb 180 en masculí victòria de Oriol Ros -Franqueses- amb 333 punts. En arc compost Ramón Raluy va ser el campió amb 330 punts. En esquirol recorbat Daniel Rubio -Franqueses-. En benjamí Adrià Salamero -Franqueses-. Alevins Alex  Richard. Cadet masculí l'olesà  Dicson Lugo, en femení Elena Gómez -CEAV-

En arc NU triomf Francisco Verdejo -Franquese- amb322 punts. Arc Tradicional Jose M Fernàndez 273 punts. En arc long bow veterà per Francisco Mora de l'arc Montjuïc.

Agrair a les autoritats que van estar presents al lliurament de medalles en la jornada de dissabte i diumenge en elXIv  trofeu Vila d'Olesa amb l'alcaldessa Magda Graells i Joan Soler, regidor d'esports que va estar el dos dies gaudint d'aquest espectacular esports.