Avui a les 19 h a la Sala Pierre de Coubertin del Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Dr. Melcior Coletl Museo Collet, Josep Lluís Amador a rep de la mà de Josep Gimenez, president actual FCEDF,  la Insígnia dArgent de L'UFEC -Unió de Federacions Esportives Catalanes- A l'acte al va inciar David Moner -pressident UFEC-  i el va tancar Albert Marco -Director General del CCE- que va felicitar als guardonats per la tasca feta i que als nous presidents continuen amb la mateixa motivació que ho han fet els avui homanetjats. crònica ufecAlbun fotos:  fotos

 

També van rebre la Insígina d'Argent els Expresident: Enric Pique FC Basquet, Josep Ballester FC Beisbol i Sofbol; Carles Loré FC de Curses d'Orienetació; Daniel Planas FC d'Entitats Excursionistes; Albert Camprubí FC d'Esquí Nautic; Jordi Casals FC Futbol,; Jordi Prat FC Tennis taula i Joaquim Blázquez FC. Korfbal

Aquesta insígnia va ser constituida per l'UFEC l'any 1989 per ser atorgada a tots els expresidents de federacions catalanes.