La localitat tarraconense de l’Arboç -Tarragona- es va celebrar una doble jornada de concentració amb 32 joves esportistes masculí i femení de diferents clubs de Catalunya i  de diferentes nivells a les categories Esquirol, Benjamí, Aleví,  Infantil, Cadet i Junior. fotos

Sota l’atenta mirada de l’entrenador coreà Park, en altra jornada de tecnificació  que va organitzar la Federació Catalana de Tir Amb Arc amb l'olesà i president del TAO, Francesc Altarriba i l'aportació important del Club de l’Arboç, que va donar totes les facilitats per tenir un bon cap de setmana intens esportivament. Amb un agraïment especial a l’Ajuntament de l’Arboç pel seu suport.

Durant aquestes dues intenses  jornades;  dissabte al matí i tarda dirigits als esportistes Infantil, Cadet i Júnior els olesans Marc Altarriba, Gigson Diaz, Jaume Abayà, Alba Penya i diumenge al matí als més petits; Esquirols, Benjamins i Alevins amb . 

Altre cop més el programa de tecnificació i formació que forma part de la FCTA. Cal destacar la incorporació de quatre nou esportistes al treball tècnic.  

Aquesta jornada s’ha treballat l’agrupació d’arquers als diferentes nivells. Un seguiment individual a cada esportista. I per acabar amb millores tècniques  i una millororientació.