Cap de setmana amb diferents indrets competiu pels arquers olesans que participen a Cerdanyola del Vallés ia Torrefarrera en el 2ª Postal  i lliga catalana i a Madrid on Marc Altarriba ho fa a la lliga nacional cadet. result Madrid: resut fcta: fotos

Resultats dispars pels nostres representants on els sènior Joan Valls amb 571 punt S. Adrià, S. Llamas i M. Souto han estat entre els millors. En arc recorbat Joan Vall que participa a Torrefarrera -Lleida- amb 571 va ser el millor olesà amb les millors s¡eries 277/294. A Cerdanyola Salvador Adrià amb  un total de 559 punts a les dues sèries 285/273 a la distancies de 70 m, finalitza entre els cinc primers. El arquer paralímpic Sergio Llmas, millora la seva marca personal amb  539 punts a les sèries 265/274 mostrant un bon estat de forma de cara a la gran cita nacional adaptat de la propera setmana a Eivissa. Tant Jesús Valladolid amb 448 punts i Agustí Cubero  438 punts van estar per sota del seu potencia.

D'altra banda en arc compost, Manel Souto  amb 665 i 331/334 mostra els seu potencial en aquesta categoria. El paralimpic Eugeni Fernándex asoleig la seva millo ro marca personal amb 594 punts en les sèries molt regulars 299/295

A l'partat de base arc recorbat destacar a la femenina Alba Ubach, que a la categoria infantil suma 387 punts 213/174 a la distancia de 40/30 metres total aportant millores a la seva tècnica individual. en maculí Jaume Abayà suma 379 punts a la distancia de  50 i 30 m. El cadet Dicson Diaz aconsegueix 402 punts. En arc compost Ramon Raluy a la categoria infantil suma 382 punts a la distancia de 50/30 metres amb dues sèries 160/222.

A Madrid  la lliga nacional cadet i menors de 14 anys Marc Altarriba no va tenir el seu  millor dia i va estar per sota del seu potencial que espera treure bones conclusions per properes competicions.

El proper cap de setmana els arquers paralímpics Tir Arc Olesa participen al campionat d'Espanya adaptat que  es celebra a Eivissa els dies  del 3 al 5 de juny